top4

 

Als rode draad door mijn carrière heeft steeds het werken met een psychisch ziektebeeld gelopen. Als psychiatrisch verpleegkundige heb ik 24 jaar zowel klinisch als ambulant, bij de mensen thuis, gewerkt.

In de ambulante zorg leerde ik de omgeving kennen waarin mijn cliënten leefden, iets wat ik in de klinische werkomgeving niet kende. Tegelijkertijd leerde ik hoe het was om zonder team om me heen te werken, iets wat ik in de kliniek wel had. Het was een spannende manier van werken, maar het stimuleerde ook de ontwikkeling van mijn creativiteit en eigen kracht om samen met mijn cliënten tot oplossingen te komen.

In 2003 heb ik de opleiding tot loopbaanadviseur en verzuimconsulent gevolgd. Tijdens mijn werk als loopbaanbegeleider kwam ik ook weer in aanraking met mensen die een psychisch ziektebeeld hadden, maar nu gerelateerd aan hun werksituatie. Ik genoot van mijn positie tussen de werkgever en de cliënt; het was voor mij steeds de uitdaging een oplossing te vinden waar beiden zich in konden vinden.

Vanuit mijn interesse in voeding en een gezonde leefstijl heb ik in 2010 de opleiding tot gewichtsconsulent afgerond. Toen een paar jaar later alle drie mijn kinderen het huis uit waren, besloot ik mijn eigen praktijk te beginnen. Alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan vertaalt zich nu naar mijn vier diensten: relatie coaching, individuele coaching, gewicht coaching en praktische pedagogische thuisondersteuning.

Mijn aanpak is oplossingsgericht en praktisch. Ik voel daarbij heel goed aan waar jouw behoefte ligt en hoe daarop aan te sluiten met een passende oplossing. Ik ben een verbinder, ik breng mensen dichter bij elkaar en maak zelf ook gemakkelijk echt contact met mensen. Zo creëer ik een veilige omgeving waarin al snel vertrouwen ontstaat en je je uitgenodigd voelt om je open te stellen.

Ik hoop je te ontmoeten in mijn praktijk. Zet de eerste stap op weg naar een vitaler leven!