top1

Voor jezelf zorgen

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om goed voor zichzelf te kunnen zorgen. Bijvoorbeeld als je leven wordt beïnvloed door financiële problemen, eenzaamheid, angsten, ADHD, somberheid, autisme of verslaving, gebrek aan zingeving, een klein of ontbrekend sociaal vangnet. Dan kan het een hele uitdaging zijn om je leven dag voor dag in te richten. Heb je daarnaast nog een gezin om voor te zorgen dan wordt  de uitdaging een hele beproeving.

Stevige pijlers

In mijn praktijk bied ik basale en praktische ondersteuning om de pijlers onder je leven stevig neer te zetten. Door voordoen, samen doen en door te spiegelen help ik mensen om structuur in hun leven aan te brengen, tot een zinvolle dagbesteding te komen, zichzelf beter te verzorgen of een eigen vangnet op te bouwen. In geval van burn-out begeleid ik iemand in de belangrijke eerste stap die vaak wordt onderschat: namelijk het rustig aan weer opbouwen van het basale energieniveau.

Zo ontstaat er houvast en overzicht in het leven van mijn cliënten en ervaren ze meer balans in hun leven.

Samenwerking

Ik werk hierbij nauw samen met Bureau Broeders, dat de behandeling van de psychische en emotionele klachten verzorgt. Doordat de basale pijlers staan is de cliënt vervolgens ook beter in staat om aan zijn emotionele welzijn te werken en is de behandeling effectiever.

Tarieven


Coachen                            €94 per uur                       incl. BTW

Volgens de Algemene Voorwaarden worden afspraken, afgezegd binnen 24 uur in rekening gebracht, het weekend niet meegerekend.

Individuele coaching wordt niet vergoed. Mocht het tarief een drempel voor je zijn, schroom niet om contact op te nemen. Dan onderzoeken we samen wat wél mogelijk is.