top1

 Bij een evenwichtige en verantwoorde voeding voelt u zich vitaler.

Heb jij een haat-liefde verhouding met eten?

Heb je meer kilo’s dan je zou willen, en ben je in gevecht met diëten en gezonder eten?
Als je wilt afvallen is dit een hele lastige worsteling. Zelfs als je erin slaagt om gewicht te verliezen, kan het lastig zijn om het vol te houden. En hoe vaker je terugvalt, hoe moeilijker het wordt om je weer te motiveren om het nog een keer te proberen.

Wat veel mensen niet weten is dat het probleem dat ze proberen te bestrijden, op een ander level zit. Het uit zich fysiek, in je gewicht, maar het ontstaat uit gedachten en emoties die een grote invloed hebben op je eetgedrag.

In mijn coaching gaan we op beide niveaus aan de slag. We brengen in beeld wat je eetgewoontes nu zijn, hoe veel je beweegt en wat jou stress bezorgt in je leven. Vervolgens werk ik een voedingsadvies voor je uit, waarbij onbewerkte voeding een belangrijke rol speelt.
Uit de ban van emotie-eten
Daarnaast begeleid ik je in dit traject aan de hand van de methode “uit de ban van emotie-eten”. Deze methode biedt een hele krachtige oplossing voor je gewichtsprobleem op het mentaal-emotionele niveau. Je krijgt in beeld welke saboterende gedachten en emoties jou steeds weer aanzetten tot eten.

Met onder andere mindfulness en visualisaties leer je hoe je deze stemmetjes meer buiten jezelf kunt gaan plaatsen zodat ze minder grip op je krijgen. Het doel daarvan is niet zozeer om af te vallen maar om emotioneel lekkerder in je vel te komen. En een harmonieuze relatie te ontwikkelen met eten en met je lichaam.

Maria Broeders Vitaliteit & Gewichtscoach maakt werk van gezonde voeding!

Tarieven


Voedingsanalyse en advies
€94 per uur
incl. BTW 

Coachen                            €94 per uur                       incl. BTW

Volgens de Algemene Voorwaarden worden afspraken, afgezegd binnen 24 uur in rekening gebracht, het weekend niet meegerekend.


Samenwerking fysiotherapie Iris van Bussel

Vanuit de visie dat het menselijk lichaam is gemaakt om te bewegen, bekijken we uw lichaam ook als geheel en niet als de patiënt met rugpijn of de pijnlijke schouder. Achter elke klacht zit een verhaal en samen met u gaan we op zoek naar dit verhaal.

Mijn missie is om u door mijn talenten, kennis en ervaring weer te laten vertrouwen in uw lichaam, waardoor u weer durft te bewegen en zich veilig voelt in uw lichaam en uw omgeving.

Klik hier voor mijn website

Iris van Bussel