top6

In samenwerking met Praktijk van de Wiel orthopedagogen en GZ psychologen, van Peer spel- en dans therapie en Bureau Broeders orthopedagogiek verleen ik praktische pedagogische ondersteuning in de thuissituatie.

Deze vorm van hulp is ondersteunend als jullie problemen ervaren in de omgang met jullie kind of kinderen. Bijvoorbeeld als je met de volgende vragen zit:

  • Hoe kunnen we omgaan met drukke kinderen?
  • Hoe herstel ik na de bevalling de balans in het gezin?
  • Hoe breng ik structuur aan binnen mijn gezin?
  • Hoe kunnen we omgaan met een kind dat niet luistert, grenzen opzoekt, of niet samen wil/kan spelen?
  • Hoe help ik mijn kind met plezier naar school te gaan?

Door thuis met jullie aan de slag te gaan leer ik zowel jullie als de kinderen om op een positieve manier in samenwerking met elkaar verandering aan te brengen. Dat doe ik op basis van mijn werkervaring, waardoor ik inzicht heb in het gedrag van mensen en de oorzaken daarvan.

Soms blijkt tijdens dit proces dat er in de relatie tussen de ouders ook ondersteuning nodig is. Of kan een van beiden gebaat zijn bij individuele coaching. Ook daarvoor kun je bij mij terecht.

Tarieven


Thuisbezoek                      €99 per uur                           incl. BTW, excl. reistijd

Volgens de Algemene Voorwaarden worden afspraken, afgezegd binnen 24 uur in rekening gebracht, het weekend niet meegerekend.