top1

Samen een goede relatie onderhouden is een behoorlijke uitdaging. Waar je in het begin, toen je nog verliefd was, de ander direct wist te vinden en je elkaar begreep, kom je in de loop van de tijd samen in bepaalde patronen terecht. Soms zijn die zichtbaar, bijvoorbeeld als je veel strijd hebt met elkaar, maar soms zijn ze ook minder zichtbaar. Bijvoorbeeld als je allebei emotioneel wat afstand neemt en alles gewoon voortkabbelt.

Relatie onder druk

Als er iets verandert in je omstandigheden, worden die patronen vaak sterker. Bijvoorbeeld in de werksituatie van een van jullie beiden, in relatie tot de kinderen, of als er problemen zijn met de gezondheid. In plaats van dat je de problemen samen aan kunt, komt je relatie ook nog eens onder druk te staan. Dat maakt het moeilijker om het samen aan te pakken.

Weer samen in gesprek

In de relatie coaching die ik geef, spiegel ik jou en je partner hoe je uit contact gaat met elkaar. Ik help jullie om de tegenovergestelde beweging te maken en te zien hoe je weer met elkaar kunt praten. Dat doe ik aan de hand van concrete opdrachten die je dagelijks met elkaar kunt doen. Daarmee verdiept jullie relatie en ga je weer de verbinding met elkaar ervaren.

Meer vertrouwen en plezier

Zo zijn jullie beter in staat samen de problemen in je leven aan te pakken en krijgen jullie het vertrouwen én het plezier terug in de relatie. Als je samen kinderen hebt, creëer je daarmee ook voor hen een veilige omgeving waarin ze zich op een goede manier verder kunnen ontwikkelen.

Alles mag op tafel. Ik ontvang in alle openheid wat zowel jij als je partner inbrengt en ben confronterend daar waar het nodig is.

Tarieven


Coachen                            €96 per sessie (60 minuten) per stel                       incl. BTW

Volgens de Algemene Voorwaarden worden afspraken, afgezegd binnen 24 uur in rekening gebracht, het weekend niet meegerekend.

Relatie coaching wordt niet vergoed. Mocht het tarief een drempel voor je zijn, schroom niet om contact op te nemen. Dan onderzoeken we samen wat wél mogelijk is.